Maple Suit is hiring!

Omdat Pablo door zijn drukke gitaarleraar praktijk helaas maar weinig tijd heeft om mee te spelen zijn we op dit moment een trio.

Dat gaat best lekker maar we zouden het toch leuk vinden om nog versterking te krijgen van een (solo-)gitarist en/of een keyboard speler. Als onze muziek je aanspreekt (zie Tracks pagina) neem dan contact op via onze contact pagina.

Het gaat vooral om de lol van het samen spelen dus aarzel niet als je (nog) niet heel veel ervaring hebt.

Corona Blues?

Zoals bijna iedereen zijn ook wij getroffen door de Corona maar gelukkig hebben we er wat op gevonden 馃槈

Na flink wat experimenteren, vallen en weer opstaan, is het ons gelukt om online te repeteren. We gebruiken hiervoor de ‘Jamulus’ software. In het begin hadden vaak last van wegvallende verbindingen of vertraging die het ondoenlijk maakte om samen te spelen. Dit hebben we nu echter opgelost / onder de knie en dat heeft geresulteerd dat we nu al een aantal weken online samen repeteren.

Leuk is dat het geheel ook (vrijwel automatisch) opgenomen wordt en dat je dat later zelf af kan mixen. Resultaten daarvan kan je beluisteren op onze ‘Tracks’ pagina.

 

Muziek v贸贸r de Buren

Dit jaar is er in Hengelo geen Muziek bij de Buren. Daarom is er een lokaal initiatief opgezet om toch op een aantal plaatsen Muziek v贸贸r de Buren ten gehore te brengen.

Maple Suit treedt daarom op in de Tuinzaal van het Tuindorpbad op zondagmiddag 2 februari.

We spelen 3 sets: van 13.00 tot 13.30 uur, van 14.30 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 16.30 uur. De tussenliggende tijden zijn bedoeld om gelegenheid te hebben bij 茅茅n van de andere locaties te gaan kijken.

Meer informatie vind je op de Facebook pagina van聽 Muziek v贸贸r de Buren: https://www.facebook.com/muvodebuhe

Optreden op Franky’s Kinderdag

Op zondag 15 september wordt voor de vijfde keer Franky’s Kinderdag georganiseerd.
Wij sluiten de dag af met een optreden van 19 tot 22 uur.
Kijk voor een programma en informatie van de Kinderdag op http://frankys-food.nl/kinderdag-1.html

Nieuws op de website ;)

Nadat we het afgelopen jaar vooral hebben gewerkt om onze nieuwe bezetting goed op de rit te krijgen nu de website even bijwerken 馃槈

Op 7 juli hebben we op de Ganzenmarkt in Gelselaar gespeeld. Het eerste optreden met de voltallige nieuwe bezetting. Wij waren heel tevreden, lekker weer, op een leuke plek en lekker gespeeld.

 

Een aantal opnamen dat we hebben gemaakt staat online bij “Tracks

 

Website vernieuwd

Om de website ‘secure’ te maken is de site opnieuw opgezet.

Een mooie gelegenheid om de hele site maar eens bij te werken.

De komende dagen plaatsen we meer nieuws over Maple Suit. Er is genoeg 馃槈

Nieuwe Bassist

Nadat we ons zomerreces achter de rug hadden zijn we weer aan de slag gegaan, met een nieuwe bassist: Hans van Koelen.

Hans komt in de plaats van Toon Neervoort die moest stoppen omdat het reizen voor hem lastig te combineren was met o.a. zijn werk (hij kwam uit Diepenveen!)

Toon komt uit Hengelo en dat is voor ons (en voor hem) wel zo makkelijk. Toen hij bij ons kwam kijken of het wat was hadden we meteen een klik en inmiddels weten we dat we samen lekker kunnen spelen.